Hallingskarvet, Sudndalen, Hol kommune

SOMMERFESTEN 2019

Da blir det Sommerfest 2019 på Hallingskarvet!  Sommerfesten blir i uke 24 og begynner onsdag 12. juni og avslutter søndag kveld.

Vertskap for sommerfesten er Unn og David Auke, visjonærene og lederne av Åpen Himmel TV

David startet en misjonsorganisasjon i 1998 som het Ordet til Nasjonene. Etter å ha møtt Gud som Far, en reise som begynte for han for 14 år siden, så ble navnet på misjonsarbeidet han og Unn leder endret til His Love to the Nations ( Hans kjærlighet til Nasjonene ).

David har reist og forkynt i 23 land foruten Norge. Unn har forkynt i India, Afrika og Myanmar foruten Norge og Sverige og de gleder seg over at de kan stå sammen i dette viktige arbeidet.

Isabel Allum som blir årets hovedtaler bor i Kanada og er ei helt fantastisk dame hvor man faktisk kan se Jesus lyse ut av øynene hennes. Sannsynligheten er stor for at mange som kommer vil få personlig profetisk betjening på en sterk måte.

Hjertet hennes er å formidle det hun har til andre og reise dem opp. Hennes profetiske tjeneste, som er preget av Faderns kjærlighet, bringer helbredelse, restaurering, visjon og retning til livene til mennesker, kirker og menigheter som det Gud har planlagt for dem. Jeremiah 29:11.

Isabel Allum har vært involvert i ulike nivåer av menighet og kirkeledelse i over 20 år. Hun og mannen Ivan ble trent og mentorisert av John & Carol Arnott, som lærte dem å elske Guds folk og bringe helbredelse i livet.

Hennes lidenskap er å gjøre Faders hjerte og hans kjærlighet kjent for andre og å frigjøre sitt rike i deres liv. Gjennom årene har ekteparet vært involvert i flere kirkeplantinger. De var medgrunnleggere av de kristne menighetene i Highlands, der de var presens i ti år.

Foreløpig er hun og mannen senior pastorer og grunnleggere av Forest City Destiny Church www.forestcitydestinychurch.org i London, England og Ontario, Canada. De er ordinert gjennom Anchor Ministerial Fellowship. Mannen Ivan er opprinnelig fra England og Isabel er fra Costa Rica.

Ring eller mail oss og meld deg på Sommerfesten.

Tlf. 917 53 585       skarvethotell@gmail.com

 

Pinsen 2019

Terje Liverød og Peter Tkaczyk inntar Hallingskarvet i pinsen

FORNYET ILD

- Predikant konferanse

-Torsdag 6. juni kl 14.00 til fredag 7. juni kl 14.00

(Eric Warner fra Liberia)

For forkynnere, slitne forkynnere, tidligere forkynnere og gryende forkynnere. For deg som er eller har vært i tjeneste og som trenger MER AV GUDS ILD OVER TJENESTEN.

Påmelding: (Kr 200,- pr dag) wompost@gmail.com

PINSEILD OVER NORGE

- ta imot den Hellige ånd

Fredag                         kl. 19:30

Lørdag   kl. 10.00 og kl. 19:00

Søndag kl. 10.00 og kl. 19:00

Mandag                      kl. 11.00

(Med Terje Liverød, Peter Tkaczyk og Morgan Anderson)

 

MISSION TO OSLO

Strategisk dag for å vinne Oslo

- Vi må vinne Oslo for å vinne Norge

- Tirsdag 11. juni kl 14.00 til Onsdag 12. Juni kl 14.00

 

Peter William Tkaczyk opplevde tøffe ting i barndommen. Han vokste opp i Hamilton, Ontario og etter noen år i Ungdom i Oppdrag bestemte han seg for å sette av ett år i Redding. Det ble fire.

For familien Tkaczyk ble disse årene i Bethel livsforvandlende. Fra 2007 til 2011 gikk foreldrene på bibelskole, barna på menighetens skole og pappa Peter jobbet som frivillig i staben.

I dag er Peter lærer på Veien bibelskole, de bor i Knarvik og han er med i lederskapet i menigheten Jesusfellesskapet sammen med sin kone Hilde.

Terje Liverød har reist i over 60 land og forkynt evangeliet med tegn, under og tusenvis av helbredelser i 35 år. Hans organisasjon Evangeliet til de Unådde - World Outreach Mission - har plantet historiens første menighet i flere til da unådde folkeslag.

Terje brenner etter å hjelpe troende til et intimt forhold til Faderen og til å utruste dem spesielt til profetisk og apostolisk tjeneste. Flere apostoliske tjenester er reist opp gjennom de bibelskoler og tjenester Terje har etablert. De har erfart det overnaturlige både i tålmodighet, tjeneste og oppvekkelse av døde etc.

Etter 25 år i tjeneste hovedsakelig i den tredje verden talte Herren tydelig til Terje «ta med deg det du har lært om radikalt liv med Faderen, demonstrasjon av Åndens kraft og gi det videre til troende i Norge, Skandinavia og den vestlige verden.»

Terje reiser for det meste i Afrika, Nord Amerika og Norge, i den siste tiden også i UK og Europa. Terje forkynner humoristisk og utfordrende.

Ring eller mail oss og meld deg på Pinsearrangementet

Tlf. 917 53 585      skarvethotell@gmail.com

 


Påsken på Hallingskarvet

Fredag den 12. april kommer Pernille og Jørn Strand og flere fra Froland til Hallingskarvet.

Her blir det påskemat, sosialt samvær, friluftsliv og samlinger rundt Guds Ord.

Pernille og Jørn har sin ukentlige TV sending på onsdag den 17. i påskeuka.

Fra torsdag den 18. (Skjærtorsdag) er Jan K Hanvold og flere fra Visjonskirken med og deler Guds Ord. Det blir direkte TV sendinger fra Hallingskarvet hele påsken.

Det er noen få rom ledige igjen, så om du ønsker å oppleve påsken sammen med oss, ring oss på tlf. 917 53 585 eller send oss en mail: skarvethotell@gmail.com


Vinterferien på Hallingskarvet

I vinterferien i uke 9 blir det full fart på Skarvet konferansesenter. Vi får besøk av Inger og Jan K Hanvold med familie og venner. Det blir hyggelig sosialt samvær og masse god mat.

På dagtid håper vi dere kan kose dere ute i Guds frie natur, med langrenn og slalåm.

Det blir samlinger om Gud Ord på kvelden og vi håper vi sees.

 

Ring oss om du ønsker å dele denne uka med oss, Tlf. 917 53 585 eller på mail til: skarvethotell@gmail.com


Kvinne weekend

 

Hei jenter i alle aldre.

 

Da gleder vi oss over å invitere til kvinneweekend på Skarvet Konferansesenter. 

I helgen 15. til 17. Mars.

 

Herlige dager med felleskap med Gud og hverandre.

 

Unni Fredstad og Randi S Johansen deler Guds ord.

Esther Lande leder i Lovsang😇

 

For mer info og påmelding kan du ringe 917 53 585.

 

Velkommen❤️


Ta turen til fjells i romjulen

Hei!

Velkommen til Skarvet Konferansesenter på Hallingskarvet i romjulen. Her blir det masse julekos og Guds Ord.

 

Vi vil kose oss ute i den flotte naturen om dagen og slappe av med peiskos og lovsang om kvelden.

Det blir også mye god julemat og sosialt felleskap

 

Ta kontakt med oss på telefon (+47) 917 53 585  eller mail: skarvethotell@gmail.com

 

Velkommen!